Toimitusehdot

Tilaus- ja toimitusehdot koskien kukkapalvelun tuotteita

Toimituskulut: hinnaston mukaiset: Laajasalo 10€, muu Helsinki 10-25€, Vantaa 25-35€, Espoo 35€, Kauniainen 35€, siunauskappelit/ kirkot aikatoimituksina Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen 25-35€. Toimitushinnat koskevat verkkokaupan tilauksia. 

Toimituspäivät: kukkatilausten toimituspäivät kaikkina viikonpäivinä.
Klo 16 mennessä jätetyt tilaukset ehtivät saman päivän toimitukseen.

Nouto myymälästä: Kukkatilauksen nouto myymälästä edellyttää tilauksen
jättämistä verkkokaupan kautta vähintään tuntia ennen noutoa, poikkeuksena
sesonkiajat. Erityiset aikatoimitukset onnistuvat parhaiten sovittaessa puhelimitse.

Tilaajan vastuu: tilaaja on vastuussa toimitustietojen oikeellisuudesta
(vastaanottajan nimi, osoite, puhelin ja ovikoodi). Tilaajan maksama toimitusmaksu
sisältää vain yhden kuljetuksen. Mikäli vastaanottajaa ei yhteydenotoista huolimatta
tavoiteta, palautuvat kukat myymälään, josta ne ovat noudettavissa kahden päivän
ajan.

Verkkokauppatilauksen vahvistaminen: Tilaaja saa ilmoittamaansa sähköpostiin
tilausvahvistuksen

Reklamaatio: Mahdollisissa reklamaatiotapauksissa yhteydenotto toimitusta
seuraavana päivänä

Tietojen rekisteröityminen ja käyttö: Annettuja tietoja käytämme vain tilauksen
toimitukseen ja maksamiseen. Emme anna tilaustietoja ulkopuolisille, emmekä käytä
sähköpostiosoitteita markkinointiin

HUOM! Tilauskukat ovat kuvissa ohjeellisia, joita pyrimme noudattamaan
mahdollisimman tarkkaan saatavuuden ja sesonkien mukaan.

Maksupalvelutarjoaja: Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Laajasalon hautauspalvelu tilaus- ja toimitusehdot

Sopimuksen/kaupan kohde
Tilaus vahvistetaan asiakkaan (kuolinpesän ilmoittajan) sähköpostiin, puhelimitse tai asiakastapaamisella. Huomautusaika 3 päivää (mahdollisuudet muutoksille).

Laki
Noudatamme toiminnassamme hautaustoimilain määräyksiä, jonka mukaan vainaja on haudattava tai tuhkattava ilman aiheetonta viivytystä. Vainajan ruumista käsitellään kunnioittaen ja vainajan muistoa arvostaen. Vainajan ruumiin hautaamisessa ja tuhkaamisessa sekä tuhkan käsittelyssä kunnioitetaan ensisijaisesti vainajan katsomusta ja toivomuksia.

Laskujen maksaminen
Hautaamiseen liittyvät laskut lähetetään kuolinpesän nimelle kirjoitettuna, jotta ne voidaan liittää perunkirjoitukseen. Vaikka laskut kirjoitetaan kuolinpesän nimelle, on tilaaja vastuussa laskujen maksamisesta. Kuolinpesä ei voi toimia sopimuskumppanina. Hautaamiseen liittyvät laskut ovat ns. ensisijaisia kuolinpesän maksuja ja laskun maksajalla on oikeus saada maksu kuolinpesän varoista esittämiään maksutositteita vastaan. Palvelun tuottajat: Hautakiven toimittaja, perunkirjoituksen laatija, pitopalvelun/valokuvaaja laskuttavat toimittamansa palvelut suoraan kuolinpesältä/tilaajalta. Samoin toimivat myös krematoriosäätiö ja seurakunnat/seurakuntayhtymät (hautapaikat/tuhkaus).

Tietojen oikeellisuus
Tilaaja vastaa siitä, että kaikki tiedot on annettu oikein. Hautaustoimisto ei ole vastuussa tilaajan antamien mahdollisten virheellisten tietojen kuten osoitteiden, puhelinnumeroiden ja sähköpostiosoitteiden aiheuttamista haitoista eikä vahingosta. Virheellisten tietojen antaminen saattaa johtaa lisätyöhön, joka laskutetaan tilaajalta. Näissä tapauksissa hautaustoimistolle ei ole myöskään korvausvelvollisuutta tilaajalle tai kolmannelle osapuolelle aiheutuneesta suorasta tai välillisestä vahingosta. Tilaaja vastaa vainajan sijaintipaikan ilmoittamisesta hautaustoimistolle. Mikäli vainajan sijaintipaikka on muuttunut saattaa kuljetuksista aiheutua lisäkustannuksia, joita ei sopimuksen syntyvaiheessa ole osattu ottaa huomioon. Tilaajaa informoidaan lisäkuluista heti kun se on mahdollista.

Virheellisiä/puutteellisia tietoja, jotka yleisimmin aiheuttavat lisäkustannuksia ovat mm.
1) Vainajan koko. Jos vainaja ei mahdu tilattuun arkkuun joudutaan arkku vaihtamaan.
2) Tahdistin. Jos vainajalla on poistamaton tahdistin ei tuhkausta voida suorittaa.
3) Vainajan sijainti. Jos vainaja ei ole ilmoitetussa paikassa.

Tuotteet ja materiaalit
Hautaus- ja kukkapalvelun sivuilla näkyvät kuvat ja tuotteet valmistetaan käsityönä tilausten pohjalta. Lopputuloksessa voi olla hieman sävyeroja. Arkuissa puun syyt vaihtelevat ja kaikkia kukkalajikkeita ei ole aina saatavilla. Korvaavat kukat valitaan aina mahdollisimman samankaltaisista kukista kuin alkuperäiset.

Tilauksen peruuttaminen
Mikäli tilaaja haluaa perua tai muuttaa tilausta se on mahdollista. Etäkauppalain mukaisesti tilaajalle on kuitenkin muodostunut korvausvastuu jo tehdyn työn ja toimitettujen tuotteiden osalta. Esim. arkun peruuttaminen tai vaihtaminen on mahdollista vain siihen asti, kunnes vainaja on laitettu arkkuun.

Virhevastuu ja reklamaatio
Hautaustoimistolla on lakisääteinen virhevastuu myydyistä palveluista ja
tuotteista. Reklamaatiotapauksissa pyydämme olemaan välittömästi puhelimitse yhteydessä meihin.